Fotografering af børn

Vi har stor ekspetise i fotografering af børn. Vi gør meget for at børnene skal føle sig godt tilpas for at få et så naturligt billede som muligt..

En foto session foregår altid stille og roligt og med en hyggelig atmosfære. Fotografering af børn kan enten foregå i vores store og moderne foto studie beliggende i Brædstrup eller på en lokation som i selv vælger (det kan være skov, strand, mark eller andet.)

Vi kan ligeledes være behjælpelige med rammer, collager, mapper eller andre kreative indspark når det kommer til Jeres helt eget unikke billede.

Der bliver altid afsat minimum en time til fotografering af børn. Herved har børnene nok tid til at blive trygge og vi kan få det helt rigtige billede.

En foto seccion indeholder således ikke kun en “opstilling” men der bliver taget mange forskellige optagelser således der er et stort udvælgelses materiale efterfølgende.

Billederne fra Stoplite-photo er altid livsbekræftende og af høj kvalitet. På samme tid er vi meget konkurrence dygtige på pris.

Alle bestilte billeder modtages selvfølgelig digitalt til brug på facebook, sociale medier, computer, tlf m.v. Se vores skarpe priser her på siden.

Vi dækker det meste af østjylland, så hvis du har brug for en fotograf i Horsens, Vejle, Skanderborg, Silkeborg eller omegn, så kontakt os. Vi garanterer at vi kan matche alle når det kommer til pris samt kvalitet.