Bryllupsfotograf Horsens

Bryllupsfotograf Horsens

Stoplite-photo leverer flotte og stemningsfylde bryllupsbilleder. Vores stil er rapporterende og vi gør meget for at fange den helt specielle glød der opstår mellem brudeparret på den store dag.

Horsens har mange unikke områder til bryllupsbilleder. Ved at vælge Stoplite-photo som Jeres bryllupsfotograf i Horsens får i en fotograf, med godt lokalkendskab og dermed muligheden for unikke og personlige bryllupsbilleder.

Valg af bryllupsfotograf Horsens

At vælge bryllupsfotograf er en meget svær opgave, det handler først og fremmest om den økonomiske ramme der er sat. Når det er sagt, er det meget vigtigt, at man får en erfaren fotograf. Et bryllup er en unik begivenhed der ikke kan laves om. En bryllupsfotografering er ikke kun at portrætterer Jer som bryllupspar, men også det at fange selve stemingen under forberedelsen, vielsen, festen, valsen m.v.
Vi undersøger altid lokaliteterne før bryllupsdagen.

Vi stiller altid krav om et indledende og uforpligtende møde med brudeparret. Det er yderst vigtigt at få afstemt forventninger, høre om specielle ønsker og se om kemien er der. Hos os bliver i en medspiller i at skabe Jeres egne unikke bryllupsbilleder.

Efter det indledende møde vil i modtage et tilbud på den unikke bryllupsfotografering i ønsker.

Steder til bryllupsbilleder i Horsens

Der er rigtig mange muligheder for flotte bryllupsbilleder i Horsens. Der er flot natur i form af skov, marker og vand. Horsens industrihavn kan også give base for de lidt mere rå bryllupsbilleder, og lystbådhavnen det modsatte. Ligeledes kender vi til kirkerne i området og hvorledes lyset opfører sig.

Vores lokale kendskab gør det oplagt at vælge Stoplite-photo som Jeres bryllupsfotograf Horsens.

Vi dækker hele landet.