Erhvervsportræt og miljøbilleder hos Compell

Stoplite-photo har leveret en komplet ny billedprofil til Århus virksomheden Compell.

Compell er et webbureau med fokus på online markedsføring og forretnings udvikling. De tilbyder en bred vifte af kompetencer inden for aspekterne forretnings udvikling, salg og markedsføring samt produktion og drift af hjemmesider.

Billederne skal vise at virksomheden er imødekommende, i øjenhøjde samt skal billederne være personlige og flytte virksomheden væk fra de upersonlige og kliniske stockbilleder som ses på mange hjemmesider. Efter implementering af billederne på hjemmesiden står virksomheden idag som den nærværende, moderne, innovative, samarbejdsvillige og kvalitets beviste virksomhed den er.

Serien er på ca. 60 billeder og skal vise den stemning som der er i det dynamiske miljø hos Compell. Herudover er der blevet leveret imødekommende personale billeder. Vi har samlet et lille udpluk af billederne fra serien.

Vi kan på det varmeste anbefale Compell hvis du ønsker at optimere din hjemmeside. De er professionelle, innovative og frem for alt i øjenhøjde. Billederne kan ligeledes ses på Compells hjemmeside.

Hvis du ønsker mere information omkring Compell kan dette findes længere nede på siden. Eller på Deres hjemmeside.

 

Compell – En forretning med passion

Compell blev stiftet i 2011 af Bjarke Bekhøj og Michael Perry. Bjarke og Michael havde længe gået med tanker og drømme om at starte egen virksomhed og give deres eget præg på online-markedet. Med engagement og stor passion kom Compell til verden og skaber i dag værdi og resultater bl.a. inden for online forretningsudvikling og online markedsføring.

 

Compell tilbyder en lang række ydelser for online shops såvel som offline butikker

Compell beskæftiger sig med forretningsudvikling, produktion, egne projekter og effektiv markedsføring. Derudover er et samarbejde altid potentielt. Et samarbejde kan indebære et partnerskab eller konsulentarbejde, hvor Compell rådgiver og vejleder inden for det ønskede felt. Hos Compell brænder man for det, man laver og ikke mindst at skabe og udvikle nye ideer. Netop denne passion og motivation spreder sig til medarbejdere og kunder, hvilket er med til at skabe gode relationer med positive resultater, der flytter forretning. Der er konstant en finger på pulsen, så der kan leveres den rette og fremtidssikrede ydelse til Compells kunder og partnerskaber.

 

Samarbejdet med Compell giver os målbar værdi i form af synlighed, besøgende og omsætning.

Udover de målbare resultater leveres der altid konstruktiv sparring og udfordring på vores salg og markedsføring.

Jeg kan varmt anbefale Compell til andre, der ønsker succes online.”

Jesper Thorup, Ejer Boshop