Fotograf Horsens

Fotograf Horsens.

Leder du efter en fotograf Horsens? Måske kan Stoplite-photo hjælpe dig med din opgave?Stoplite-photo er en fotovirksomhed belliggende i Brædstrup lige uden for Horsens.Vi har  yderst rimelige priser, som kan ses på denne side.

Stoplite-photo har speciale i fotografering af baby, børn, familie, portræt,  bryllup, erhverv, bouidoir, miljø samt events.

Vi har et stort moderne studie på 200 kvadratmeter med masser af plads til kreativ udfoldelse.

Vi gør meget for at fange et naturligt look i alle vores billeder, og ved især børnefotografering og baby fotografering tager vi os god tid så barnet føler sig i trygge rammer.

Vi arbejder ligeledes gerne uden for studie. Så hvis du vil fotograferes i hjemmet, i skoven eller andre steder er dette også muligt.

Vi kan leverer komplette løsninger. Blandt andet print på lærred, alu plade, glas plade. Men også de traditionelle håndlavede forstørrelser, eksempelvis lamineret, som bliver flot indrammet med rammer fra en af landets førende ramme producenter.
Alle vores håndlavede forstørrelser bliver lavet på egen top kalibereret maskinpark, således har vi selv fuld styr på hele processen. Kom forbi vores store foto showroom i Brædstrup og se hvad vi kan gøre for at lave en unik fotografisk løsning til dig.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud! Stoplite-photo fotograf Horsens

Vi glæder os til at se dig.

Stoplite-photo