Fotograf Løsning

Velkommen til Stoplite-photoStudiet er beliggende i Brædstrup ca. 25 minutters kørsel fra Løsning.Hos Stoplite-photo er fotografering et håndværk som vi er stolte over og sætter en ære i – derfor har vi også hele billed produktionen inhouse, fra billedet bliver taget, til redigering, til fremkaldelse på kalibrede maskiner, laminering, opklæbning samt indramning. Vi bestræber os på at skabe et rum, hvor den fotograferede kan føle sig tryg og tilpas. På denne måde opnås de mest naturlige og gode billeder.Vi har et top moderne foto studie på 200 kvm, hvor der er masser af plads til kreativ udfoldelse. Vi har masser af lys og en masse forskellige baggrunde – helt sikkert noget som passer til alle!

Vi mener at en tur hos fotografen skal være en god oplevelse. Derfor afsættes der altid masser af tid til fotografering og billederne gennemses samme dag således vi er sikker på at de ønskede billeder er fanget.

Vi har stor ekspertise inden for fotografering af børn, baby, gravid, erhverv, dyr, bryllup, portræt, events m.v.

Stoplite-photo er bl.a. fast fotograf til den årlige Dansk Top festival i Hedensted og har været det gennem alle årene. Måske du har set vores billeder hos Bonde’s Spisegård ?

Kontakt os og kom med din udfordring – vi kan helt sikkert løse den med stor tilfredshed og til en fornuftig pris.

 

Stoplite-photo