Om stoplite-photo

Om Stoplite-photo

Stoplite-photo er freelance fotografer med base i Østjylland. Der arbejdes både i vores top moderne studie samt på location i hele landet og worldwide.

Tøv ikke med at lade os høre din ide eller opgave og vi vil returnere med et prisoverslag samt eventuelle kreative indspark. Vi går meget gerne i dialog således vi finder den helt rigtige løsning.

Om Stoplite-photos specialer:

  • Fotograf til Portrætter, ung som gammel. Finder gerne den helt rigtige vinkel og fanger den portrætteredes unikke personlighed.

  • Fotograf til bryllup. Vor stil er moderne rapporterende med ærlige stemningsfyldte billeder. Gode minder fra en dejlig dag.

  • Fotograf til Morgengave og boudoir, her kæles for lyset og redigeringen. Vi mener at et sådan billede skal kunne hænge fremme, uden at støde hverken beskuer eller den på billedet.

  • Fotograf til Erhverv og reklame, gode billeder sælger og opbygger troværdighed og seriøsitet hos kunden. Både på tryk, kampagner og web.

  • Fotograf til Koncert og event, vi har stor erfaring her, ofte disse billeder der stiller størst mulig krav til kunnen og grej. Lige fra den enkelte foredragsholder til de store verdensstjerner.

 

Vi arbejder gerne i vort dejlige topmoderne veludstyrede  studie – her er rammerne til at fordybe sig og fange det helt rigtige billede.

Vi arbejder ligeledes også gerne på location, om det er den infernalske larm i pitten til Monacos F1 løb, den lydløse og fredelige savanne i Afrika, eller den glade legeplads i børnehaven, eller ? Vi tager det lige seriøst.

Skulle der være en opgave vi ikke mener vi er de helt rigtige til, henviser vi meget gerne til den helt rigtige i vort netværk.

Stoplite-Photo
Søndergade 48B
8740 Brædstrup

 

Tryk for at se alle bedømmelser for firmaet Stoplite-Photo